Himmimimmi

Track-Action Qwistado

Jos koiralla voi olla ADHD, Hilmalla on se, ja pahana! Virtaa riittää enemmän kuin kahdessa muussa yhteensä ja Himmi on kuin partiolainen, aina valmis, tämä duracell-pupu ei väsy koskaan! Himmi ei myöskään mökötä ikinä, se on aina hyvällä tuulella. Ja jos Himmi vahingossa tekee jotain pahojaan, se ei ole tarkoittanut sitä, se on vaan jotain mitä tapahtui hirveän energianpurkauksen sivutuotteena, ihan vaan ajattelemattomuuttaan.

Tässä meidän toinen tähtihetki, kun Himmi oli Kuopion KV:ssä RYP3 6.8.2011
Hilman näyttelyura alkoi loistokkaasti epävirallisessa pentunäyttelyssä 5.12.2009 Kaapelitehtaalla, jossa tytsy oli ROP ja RYP1! (jos joku tietää jonkun, jolla on kuvia tuolta, niin olisin enemmän kuin kiitollinen!) Loisteliaan avauksen jälkeen seuraava vuosi meni kuin tervassa, nihkeetä oli. Mutta sitten kun marraskuussa 2011 ensimmäinen SERT napsahti plakkariin, niin koirasta saatiinkin Suomen muotovalio alle vuodessa. Tytsy kehittyi ehkä hieman hitaammin ja niin kun ulkoiset muodot oli saavutettu, homma lähti luistamaan. Hilmalla on myös kaksi CACIBia, eli suuntana olisi ulkomaat ja kansainvälisen muotovalion tittelin metsästäminen. (Hilma KoiraNetissä)

Hilma omaa aivan uskomattoman nenän! Tytsy on suorittanut PIKA-kokeen hyväksytysti,  se oli Himmille vain pala kakkua. Ajatuksena on alkaa treenata Mejää tosissaan ja päästä kokeisiin.

Tässä ollaan Himmin kanssa mäykkyjen agilityn rotumestaruuskisoissa tammikuussa 2012. Hilma olikin omien odotusten vastaisesti kolmikosta ainoa, jolle tuli kisoista menestystä Himmin ollessa möllisarjan toinen. Agilitya treenataan viikoittain ja ehkä päästään virallisiinkin kisoihin, jos ohjaaja saa laiskuudeltaan opetettua koiralle kepit ja keinun.

Hilma oli alunperin minulla sijoituksessa ja on tehnyt pennut 1.5.2012 kennel Track-Actioniin. Pentuja syntyi kolme poikaa, Åttå, Ånni ja Ålli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti