Hihnanjatke

Minä olen, meidän äidin sanoin, paininut koirien kanssa vastasyntyneestä. Vanhempien ensimmäinen koira oli kuvassa oleva bokseri, minua kolme viikkoa vanhempi. Santun kanssa yhdessä kasvettiin ja oltiin kuin paita ja peppu. Minua aina sykähdyttää, kun näen tiikerijuovaisen bokserin, ja haaveissa on, että vielä joku kaunis päivä omistan sellaisen, kunhan rotu hieman tervehtyisi.

Tässä minä vähän vanhempana. Kuvassa olemme mäykkyjen agin rotumestaruuskisoissa ja olen pokannut tsempparipalkinnon, jonka sain varmasti silkasta myötätunnosta, kun neljästä radasta kolmella koira teki totaalisen stopin! :D

Minä valmistuin keväällä 2012 liiketalouden tradenomiksi piiiiiiitkän opinnäytetyöprosessin jälkeen, kun suunniteluvaihe vähän venähti, mutta pääasia, että paperit on kourassa. Olen toistaiseksi jäänyt perheyrityksiin jokapaikanhöyläksi tehden kaikkea laskutuksen ja ryhmäliikunnanohjauksen väliltä. Tällä hetkellä kotirouvailen heinäkuussa 2012 syntyneen pikku-emännän kanssa.

Jos en olisi lukenut liiketaloutta olisin artesaani. Rakastan käsillä tekemistä ja hainkin yhtenä keväänä lukion jälkeen taidealalle, mutta loppujen lopuksi tulin siihen lopputulokseen, etten sillä itseäni elättäisi, kun välillä inspiraatiota pukkaa niin, että villasukalle parin tekeminen on tuskaista, kun pitäisi päästä jo uutta tekemään,. Varmaan kuitenkin pitäisi malttaa artesaanina tehdä useampi kappale, joten puuhastelu on jäänyt koti-ateljeen asteelle. :)


Ainiin, jaa että mikä "Hanni"? Lempinimestä on kiittäminen vanhempaa pikkuveljeäni, jonka pettämättömällä logiikalla koska on äitI ja isI, niin silloin Hanna on HannI. Tuo lempinimi on tiukasti juurtunut sukulaisten ja lapsuusajan ystävien suuhun ja tykkään itsekin sitä käyttää. Hetken jo mietin nimen virallistamista sukunimen vaihdoksen yhteydessä, mutta ehkä se olisi pitänyt tehdä aiemmin, kun jo aika monet ovat oppineet virallisella nimellä tuntemaan. Ei liikaa muutoksia kerralla.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti