tiistai 27. toukokuuta 2014

Wannabe-vinttarit

Sunnuntaina Pohjois-Karjalan seurakoirat järjestivät Pyrähdys-tapahtuman, joka oli leikkimielinen juoksukilpailu kaikenrotuisille koirille. Tarkotuksena juosta 100 m vieheen perässä. Sää oli hellelukemilla, mutta päätin kuitenkin lähteä tytsyjen kanssa katsomaan, kun parina edellisenä vuotena emme olleet päässeet osallistumaan ja olisihan tarkoitus Kertun kanssa jokatapauksessa tutustua enemmänkin viehejuoksun saloihin.

Paikalla oli mukavasti varjoja ja ratakin varjon puolelle, joten päätin antaa kaikkien muiden paitsi päävalmentajana toiminen Amalian antaa kokeilla juoksua. Olimme paikalla viimeisten joukossa, joten niinhän siinä sitten kävi, että meidän tytöt olivat kolme viimeistä minien sarjassa. Emäntä sai varmaan parhaan hien pintaan, kun juoksi ensin maalilinjalle vastaanottamaan ensimmäistä ja sitten laittamaan uutta lähtöön ja taas ottamaan vastaan ja lähtöön ja vastaan. Lopulta maalilinjalla koko nelikko "kerää koko sarja"-tyyliin. En nyt tiedä juoksiko koirat miten vieheen perässä vai lähinnä mamman luokse, mutta kiva oli kokeilla ja Kertun kanssa kyseltiinkin jo sitten varsinaisia treenejä, joihin olisi tarkoitus osallistua kesän mittaan.

Lopputuloksissa Kerttu oli meidän kolmikon nopein ajalla 15,29, Hilma hiukka hitaampi ajalla 10, 18 ja Neppis sarjan jumbo ajalla 27, 60.

Porukka sai tasaisin väliajoin vettä niskaan viilennykseksi ja Amalia ilmeestä kyllä pystyi hyvin päättelemään mielipiteen asiasta..

Päävalmentaja oli rauhallisen luottavainen odottaessaan tiimiään maalilinjalla

Himmi pinkoo

Neppis tykittää

Kerttu kerkes vilkuilla myös yleisöä

Mutta loppumatkasta juoksemisen riemu voitti!

Maalilinjalla "kerää koko sarja"

Illalla olikin sitten pikkasen väsynyttä porukkaa kotosalla...
Jotkut ei päässeet edes kunnolla makuulle, kun uni vei voiton..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti